DJ Poco Loco DJ Poco Loco
Menu

Bio

DJ Poco Loco is als Julian Lengkeek geboren op 30 maart 1987.

Al op jonge leeftijd was hij druk bezig met muziek, aangestoken door zijn muzikale familie. Op 18 jarige leeftijd besloot Julian om een DJ cursus te volgen.

Dit was het begin van zijn DJ carrière.

Op 7 maart 2009 was het tijd voor een nieuwe stap en de nieuwe uitdaging werd gevonden om als allround resident DJ te draaien in Temptation Veenendaal (later Club Mundo).

Later zou blijken dat dit slechts een van de vele uitgaansgelegenheden zou worden waar DJ Poco Loco zijn kunsten mocht vertonen.

Daar bleef het echter niet bij want Julian koesterde nog een grote wens en dat was om in het buitenland te mogen draaien, De zomer van 2011 was het dan uiteindelijk zover

en werd DJ Poco Loco resident DJ van het Holland Beach house in Blanes. Dit heeft hij 3 seizoenen met veel plezier mogen doen

Tijdens deze DJ cursus kwam hij in contact met andere beginnende DJ’s , wat zorgde voor een eerste samenwerking onder de naam MusicLand Drive-in Shows.

Hier begon de muzikale reis wat er voor zorgde dat hij veel ervaring kon opdoen in allerlei muziekstijlen en op verschillende themafeesten.

De drive-in shows zorgden voor een flinke toename zijn vaardigheden als DJ. Een logische volgende stap werd gevonden in de nieuwe samenwerking genaamd Deejayentertainment. Deze samenwerking bestaat vandaag de dag nog steeds en is gespecialiseerd in Bruiloften/Bedrijfsfeesten/Schoolfeesten/Verjaardagen.

In de loop der jaren heeft Julian zijn eigen draaistijl gecreëerd wat op verschillende thema’s kan worden ingezet, zo heeft hij de skills om als Feest DJ de tent los te draaien maar

daarnaast ook de capaciteiten om snel te schakelen naar het serieuze werk. (top 40/ House / Latin / Urban / 90′s & 00′s)

Uiteindelijk DRAAIT het maar om 1 ding en dat is tevreden publiek!

    Nothing Found!